Kristallens SK

Logga in

Allmän info

Error:
Error:

VÄLKOMMEN TILL KRISTALLENS JUNIORVERKSAMHET!
Kristallens Schackklubb har en bred och ambitiös juniorverksamhet där glädje och gemenskap är våra främsta ledord. I vårt schackgäng deltar mer än 50 juniorer i alla möjliga åldrar mellan 5 och 15. Vi är måna om att alla ska ha roligt hos oss och utvecklas som schackspelare. Våra juniorledare är klubbens egna medlemmar som driver verksamheten ideellt.

TRÄNINGSTIDER OCH UPPLÄGG
Under vårterminen 2023 har vi verksamhet på fredagar kl 17-18.30 i Garbosalen, Katarina Södra Skola. Varannan vecka är det fokus på träning med praktiska övningar och uppgifter. Varannan vecka är det tävlingsspel, då vi spelar med tidskontroll och i stort sett samma regler som på "riktiga" schacktävlingar. Deltagande i turneringarna är frivilligt, det går bra att välja "vanlig" träning även på turneringskvällarna. Såväl träning som spel nivåanpassas efter deltagarnas förkunskaper - vi har grupper för alla, från nybörjare till redan erfarna tävlingsspelare.

INTRESSEANMÄLAN OCH AVGIFT
För att underlätta vår administration ber vi er att fylla i formuläret här på hemsidan - se "Intresseanmälan" under rubriken Juniorverksamhet i menyn till vänster. Uppgifterna ni lämnar sparas endast om barnet blir medlem, efter erlagd medlemsavgift. Avgiften är 700 kr för ett helt år (höst- till vårtermin). Om flera syskon vill bli medlemmar har vi syskonrabatt - avgiften är då endast 360 kr ”från och med” syskon 2. Vi erbjuder två gratis prova på-tillfällen innan ni bestämmer er för medlemskap.

KONTAKT
Huvudansvarig för juniorverksamheten är Olov Hamilton. Hör av dig till mig om du har fler frågor!
olov.hamilton@kristallen.org
073-618 89 71

Junior