Kristallens SK

Logga in

Allmän info

Error:
Error:

(240127) OBS! Intresset för att börja hos oss är stort och JUST NU KAN VI TYVÄRR INTE TA EMOT FLER DELTAGARE. Fyll i formuläret för intresseanmälan här på hemsidan (under juniorverksamhet) för att ställa er i kö så blir ni kontaktade av vår junioransvarige längre fram.

VÄLKOMMEN TILL KRISTALLENS JUNIORVERKSAMHET!
Kristallens SK har en bred och ambitiös juniorverksamhet där glädje och gemenskap är våra främsta ledord. Varje vecka deltar ungefär 60 schackälskande barn i åldrarna mellan 5 och 15 år i våra aktiviteter. Vi är måna om att alla ska ha kul och utveckla sina kunskaper hos oss. Våra juniorledare är klubbens egna medlemmar som driver verksamheten ideellt.

TRÄNINGSTIDER OCH UPPLÄGG
Under vårterminen 2024 har vi verksamhet på fredagar kl 17-18.30Katarina Södra Skola. Varannan vecka är det fokus på träning med praktiska övningar och uppgifter. Varannan vecka är det tävlingsspel, då vi spelar med tidskontroll och i stort sett samma regler som på alla större schacktävlingar. Deltagande i våra turneringar är frivilligt - det går bra att välja "vanlig" träning även på turneringskvällarna. Såväl träning som spel nivåanpassas efter deltagarnas förkunskaper - vi har träningsgrupper för alla från nybörjare till redan erfarna tävlingsspelare.

INTRESSEANMÄLAN OCH AVGIFT
För att underlätta vår administration ber vi er att fylla i formuläret här på hemsidan - se "Intresseanmälan" under rubriken Juniorverksamhet i menyn till vänster. Uppgifterna ni lämnar sparas endast om barnet blir medlem, efter erlagd medlemsavgift. Avgiften är 360 kr för en termin (fram till den 30 juni). Om flera syskon vill bli medlemmar har vi syskonrabatt - terminsavgiften är då endast 140 kr ”från och med” syskon 2. Vi erbjuder två gratis prova på-tillfällen innan ni bestämmer er för medlemskap.

KONTAKT
Huvudansvarig för juniorverksamheten är Olov Hamilton. Hör av dig till mig om du har fler frågor!
olov.hamilton@kristallen.org
073-618 89 71

Junior