Kristallens SK

Logga in

Allmän info

Error:
Error:
Kristallens Schackklubb har en stor, bred och ambitiös junioravdelning. Intresset att sätta sina barn i kö hos oss är stort - ofta större än vi mäktar med att ta emot. Normalt sett tar vi in nya medlemmar i samband med höstterminsstarten. Ofta har vi också kunnat komplettera med att ta emot en mindre grupp även vid mitten av vårterminen (någonstans mellan sport- och påsklov). Intresserade får alltid prova två gånger alldeles gratis innan man bestämmer sig för medlemskap. För att underlätta för vår administration och för vårt urval av vilka vi erbjuder plats vill vi dock att ni fyller i formuläret under fliken Intresseförfrågan. Uppgifterna sparas till att vi kunnat erbjuda plats och därefter endast om barnet faktiskt blir medlem. Medlem blir man alltså först efter att medlemsavgift erlagts. Medlemsavgiften är idag 640 kronor per läsår (hösttermin + vårtermin).

Medlemsavgiften bekostar lokalhyra, slitage på utrustning, övningshäften, startavgifter vid lagturneringar. Som juniormedlem får man varje år också en dekal samt minst ett pris. Om man vill får man också en prenumeration på en schacktidning. Alla ledare jobbar ideellt i föreningen.

Vår grundträningstid är torsdagar kl 17.00-18.00. Extraträning för de mycket schackbitna ges efter förfrågan på fredagar kl 15.00-19.00. För såväl torsdagar som fredagar gäller att vi har träningspass alla dagar som är ordinarie skoldagar i den kommunala skolan och vi har ingen träning under de dagar som ligger på lov. Spellokal är samma som för våra seniorer: Garbosalen, Katarina Södra Skola.

Vid frågor kontakta Jens Petersson, jens.petersson@kristallen.org 070-770 25 82.