Kristallens SK

Logga in

Allmän info

Error:
Error:

VÄLKOMMEN TILL KRISTALLENS JUNIORVERKSAMHET!
Kristallens Schackklubb har en bred och ambitiös juniorverksamhet som vi värdesätter högt. I vårt schackgäng deltar mer än 40 juniorer i alla möjliga åldrar, ungefär mellan 5 och 15. Vi har en trevlig och välkomnande stämning och är måna om att alla ska ha roligt och utvecklas hos oss. Alla våra juniorledare är själva klubbmedlemmar som är med och driver verksamheten ideellt.

TRÄNINGSTIDER OCH UPPLÄGG
Under vårterminen 2022 tränar och spelar vi på fredagar, kl 16-17.30 i Garbosalen, Katarina Södra Skola. Varannan vecka har vi träningar med praktiska övningar och uppgifter. Varannan vecka är det tävlingsspel där vi spelar med tidskontroll och samma regler som på "riktiga" schacktävlingar. Deltagande i turneringarna är frivilligt, det går bra att välja "vanlig" träning även på turneringskvällarna. Vi anpassar både träning och spel efter deltagarnas förkunskaper - en ”grön" grupp för nybörjarna, en ”gul" för de som har kommit lite längre och en "röd" grupp för våra starkaste spelare.

INTRESSEANMÄLAN OCH AVGIFT
För att underlätta vår administration ber vi er att fylla i formuläret här på hemsidan - klicka på "Intresseanmälan" under rubriken Juniorverksamhet. Uppgifterna ni lämnar sparas endast om barnet blir medlem, efter att medlemsavgift erlagts. Medlemsavgiften är 620 kronor per läsår (höst- till vårtermin). Vi erbjuder två gratis prova på-tillfällen innan man bestämmer sig för medlemskap.

PANDEMIANPASSNING
Naturligtvis uppmanas både ledare och deltagare att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. Folkhälsomyndighetens rekommendation gällande maxantal för inomhusevenmang avgör hur många som samtidigt får vistas i lokalen. Föräldrar uppmanas att i möjligaste mån vänta utanför skolan för att undvika trängsel. Om du och ditt barn vill att föräldern är med under träningen, meddela oss så försöker vi lösa det.

KONTAKT
Huvudansvarig för juniorverksamheten är Olov Hamilton. Hör av dig till mig om du har fler frågor!
olov.hamilton@kristallen.org
073-618 89 71